ZemplénAutóhíd Kft.

http://www.zemplenautohid.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/364243slide2.jpglink
http://www.zemplenautohid.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/601040slide1.jpglink
http://www.zemplenautohid.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/224554slide.jpglink
0 1 2
Progress bar

Veterán Autó Felújítás

veteran

Van ami örök! Ebben segítünk mi is, mert vállaljuk keleti vagy nyugati típusú öreg vagy veterán autójának teljes körű felújítását.
A korrózió által okozott károsodások kijavítás mellett, egyedi igényeket és módosításokat is szívesen véghezviszünk.

Lemodernebb technológia

caroliner-pad

Csapatunk mély szakmai múlttal rendelkeznek. A hosszú évek során szerzett tapasztalat és hozzáértés mellett mindig a legmodernebb technológia szavatolja, hogy az elvégzett munka minőségi legyen. Legyen szó egy egyszerű szélvédőcseréről, vagy akár súlyosabb töréskárról, a gyári állapot visszaállítása garantált. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szélvédőcsere, autóüvegezés

szelvedo

Szélvédő, a hálátlan jószág. Kivel ne fordult volna már elő, hogy az úton közlekedve egy kőfelverődés bosszússá tette volna a napját. Ne mérgelődjön, hívja a +36 (20) 351-7570 telefonszámot és akár CASCO biztosításra is rövid határidővel, rugalmas időpontban orvosoljuk problémáját.

Csereautó lehetőség

kulcs

A karosszéria javítás és kárrendezés – hiába a rutinos kezek, a csúcs modern technológia – akár több hétig is tarthat. Manapság nélkülözni az autót már nem lehet! A megoldás nem más mint a CSEREAUTÓ. Igény esetén csereautót biztosítunk a kárrendezés idejére.

Autómentés 0-24

trailer

Mi a teendő ha megtörtént a baj és az ráadásul nem is kicsi? Esetleg az autó saját kerekein már nem tud eljutni szervizünkig? Autómentés szolgáltatásunkkal a nap 24 órájában állunk rendelkezésére.

Teljeskörű kárrendezés

torottauto

Cégünk szerződésben áll a legtöbb hazai biztosítóval, így átvesszük a válláról a kárrendezéssel járó nyűgöket. Teljes körű kárrendezést vállalunk: ha törött járművét hozzánk hozza, nincs más teendője, csak hátradőlni a fotelben és megvárni míg a kezébe adjuk, gyári állapotra javított járművét.

Karosszériajavítás, autófényezés

auto_festes

Vállajuk törött, sérült, karambolos, totálkáros személy- és kistehergépjárművek, terepjárók teljes körű karosszériajavítását és helyreállítását. A horganyzott és könnyűfém karosszériák szakszerű javítása esetleg műanyag karosszériaelemek hegesztése, horpadások fényezés nélküli javítása sem jelent problémát

 

automentes
hotline

partnerek

caroliner

Szavazás

Ön vált-e KGF biztosítót idén novemberben?